Bank Norwegian forbrukslån

1441612053

Bank Norwegian er en finansinstitusjon som tilbyr ulike banktjenester til private husholdninger via nettet. De eies av Norwegian Finans Holding As og har vært på markedet i seks år. Hos Bank Norwegian kan du som privatkunde blant annet søke om kredittkort, eller ulike typer lån.

Et forbrukslån er noe mange mennesker søker om dersom de har kommet ut for en akutt situasjon der de trenger penger raskt. Dette kan være en bil som trenger reparasjon, hvitevarer som må byttes ut eller reparasjoner på eiendom. Noen bruker også forbrukslån til å finansiere reiser og shopping, mens atter andre bruker slike lån for å refinansiere kredittkortgjeld eller andre lån.

Fordelen med forbrukslån er at prosessen ikke tar lang tid. Mange aktører tilbyr lån mer eller mindre på dagen. I tillegg er det uten sikkerhet, noe som betyr at banken ikke tar noen sikkerhet i verdigjenstander som eiendom. Du kan derfor bruke pengene til hva du vil, uten at noen stiller spørsmål ved hva du gjør.

Krav for å få lån

Alle banker og finansinstitusjoner har noen grunnleggende krav til deg, for at de skal kunne vurdere deg som kunde. Hos Bank Norwegian er det tre hovedkrav. Du må være norsk statsborger, ha registrert inntekt og du må ikke ha noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Hvilke beløp kan du låne hos Bank Norwegian

Ønsker du forbrukslån fra Bank Norwegian, kan du låne opptil en halv million kroner. Det laveste beløpet du kan låne er 25.000. Du bestemmer selvsagt selv hvor mye du vil be om å låne. På bankens nettside vil du finne en hendig lånekalkulator, der du kan finne ut hvor mye ulike lånebeløp vil koste deg i måneden. Dette er en flott måte å se hva du faktisk har råd til å låne. Dersom du senere oppdager at du trenger mer penger, tilbyr Bank Norwegian deg å heve beløpet.

Nedbetalingsplan, renter og ulike gebyrer

Den lengste nedbetalingstiden Bank Norwegian tilbyr kunder som har opptatt forbrukslån, er femten år. Beløpet du låner trekkes automatisk fra en konto, som blir opprettet for deg i banken. Ved siden av det månedlige beløpet, må du også betale et fast termingebyr hver måned på 30 kroner. Se også forbrukslånlavrente.com for andre kort med en lav rente.

Renten kommer du selvsagt heller ikke utenom. Bank Norwegian fastsetter renten ut fra din økonomiske situasjon, kredittvurdering og lånebeløp, blant annet. Renten er flytende og den laveste i skrivende stund er rundt 9%. Bank Norwegian beregner seg også et såkalt etableringsgebyr. Dette er et engangsbeløp som du må betale banken og det lyder på 950 kroner. Ikke glem at du kan betale lånet ned med flere og høyere innbetalinger enn det som er avtalt.

Søknadsprosessen

Bank Norwegian er en nettbank, så her går du ganske enkelt inn på siden deres og fyller ut det elektroniske søknadsskjemaet. Dette er helt uforpliktende og svaret kommer innen kort tid. En låneavtale signeres via BankID, men det kan også gjøres via posten om du ønsker. Banken ønsker også at du sender inn en kopi av siste lønnsslipp og selvangivelse. Så snart banken har mottatt dokumentene, enten via post eller mail, vil pengene komme inn på kontoen din.

https://no.wikipedia.org/wiki/Forbruksl%C3%A5n